Tietoturvauutisten tilauksen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä My Kasperskyssa

Tietoturvauutisten tilauksen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä My Kasperskyssa:

1. Avaa My Kasperskyn pääsivu.
  2. Napsauta Kirjaudu sisään -painiketta ja syötä sähköpostiosoite ja salasana, jotka määritit tilisi luonnin yhteydessä.
  3. Napsauta Kellon muotoinen painike-painiketta.

Tämä avaa ikkunan, jossa voit tarkastella ilmoituksia.

4. Napsauta Asetukset-linkkiä, niin Ilmoitukset-ikkuna tulee näkyviin.
  5. Tee jokin seuraavista:
    • Jos haluat ottaa tietoturvauutisten tilauksen käyttöön, valitse Suojausuutisia-ruutu.
    • Jos haluat poistaa tietoturvauutisten tilauksen käytöstä, tyhjennä Suojausuutisia-ruutu.